Huomioitavaa suunnittelussa

Huomioitavaa Dekton väreissä

Louhi Strato jäljittelee betonia. Kuosissa on pohjalla harmaan sekä valkoisen sopusointu. Pohjavärien päälle on satunnaiseen järjestykseen sijoitettu tummia pilkkuja. Lisäksi on havaittavissa ohuelti ruskehtavaa väriä siellä täällä.

Louhi Straton pinnalla olevat tummat pilkut puuttuvat reunoista ja taustapuolelta. Tason paksuus 20 mm.

Louhi Danae jäljittelee luonnon kalkkikiveä, travertiinia. Levyssä on kauttaaltaan sama pohjaväritys, mutta levyllä sijaitsee voimakkaampia kuvioita, joissa tummempaa pilvimäistä kuviointia.

Louhi Danaen kuviokoko on koko levyn kokoinen (3200 x 1440 mm). Keittiötasot ovat usein 600 mm syviä, jolloin kuviointi jokaisessa tasossa on toisistaan poikkeava. Tason paksuus 20 mm.

Louhi Keranium jäljittelee teollisuuden ruosteisuutta ja se usein tuo loistavaa kontrastia keittiön muihin materiaaleihin.

Louhi Keranium reunat ja taustapuoli ovat yksiväriset ruskeat. Tason paksuus 20 mm.

Louhi Sirius on mattamusta parhaimmillaan. Siriuksen nahkamainen ja väreilevä pinta luo hienostuneen ilmeen tasoille. Reunat ja taustapuoli ovat sileät. Tason paksuus 20 mm.

Huomioitavaa Metropol kvartseissa

Louhi Metropol Dark kvartsitason pinta on mattastruktuuri, jossa suunnittelija on hakenut ajan patinaa ja kuluneisuutta Italian Venetsian hengessä. Jokainen levy on uniikki ja ainutlaatuinen. Tason paksuus 30 mm.

Louhi Metropol Brown kvartsimateriaalin pinnan kuluneisuus on sijoittunut jokaiselle levylle epäsäännöllisesti. Tason paksuus 30 mm.

Louhi Metropol Brown malli on ainoastaan suuntaa-antava pieni otos kokonaisuudesta.

Louhi Metropol Beige ainutlaatuinen ja epätasainen pinta kuvastaa kalkkikiven ajan myötä muodostuvaa kuluneisuutta. Kolot ja painaumat esiintyvät sattumanvaraisesti, jokainen levy on erilainen. Tason paksuus 30 mm.

Huomioitavaa Super White kvartsin suunnittelussa

Louhi Super White kvartsin loistava korkeakiiltoisuus luo arvokkaan tunnelman. Puhtaan valkoisena se raikastaa keittiön.

Louhi Super White materiaaliin suosittelemme altapäin kiinnitettyä allasta ja päältäpäin asennettua liesitasoa. Materiaaliin ei tehdä huulloksia, joita käytetään altaiden sekä liesitasojen kohdalla. Suositeltava enimmäissyvyys suurille saarekkeille on 1100 mm. Tason paksuus 20 mm. Lisäksi tulee välttää usean aukon suunnittelua samaan tasoon.