Inredningssten

Louhi Kivitasot Oy är ett familjeföretag som är specialiserat på tillverkning av bänkskivor för hemmet. Företagets hemort är Imatra i sydöstra Finland. Vårt heltäckande produkturval omfattar förstklassiga inhemska och utländska stensorter, kvarts samt Dekton-material. Mångårig erfarenhet, skräddarsydd produktion och den nyaste teknologin garanterar ett lyckat slutresultat.

I Louhi har vi en stark tradition av stenbearbetning vilket visar sig i hur ambitiöst vi betjänar våra kunder. Vi framställer alla skivor enligt måttbeställning och beaktar våra kunders individuella behov. Våra högklassiga produkter och vår skräddarsydda service har välförtjänt gett Louhi en stabil och uppskattad position på marknaden.

Även idag går Louhi Kivitasot i bräschen för branschens utveckling. Genom att utvidga vårt sortiment och våra tjänster vill vi betjäna våra kunder bättre och mer heltäckande än övriga aktörer på området.

Vår företagskultur präglas av kundorientering, innovation och yrkeskunskap. Vi vill behålla vår position år efter år år som en kunnig och högklassig aktör inom stenbranschen. Med kärlek till sten.