Yritys

Louhi Kivitasot Oy on kodin kivitasojen valmistukseen erikoistunut perheyritys, jonka kotipaikka on Kaakkois-Suomessa Imatralla. Kattava tuotevalikoimamme koostuu laadukkaimmista kotimaisista ja ulkomaisista kivilajeista, kvartseista sekä Dekton-materiaalista. Vuosien kokemus, räätälöity tuotanto sekä viimeisin teknologia takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Meillä Louhella on vahvat kiven tekemisen perinteet, mikä näkyy siinä kunnianhimossa, jolla palvelemme asiakkaitamme. Valmistamme kaikki tasot mittatilaustyönä asiakkaidemme yksilölliset tarpeet huomioiden. Laadukkaat tuotteet ja räätälöity palvelu ovat tuoneet Louhelle ansaitusti vankan ja arvostetun aseman markkinoilla.

Tänäkin päivänä Louhi Kivitasot kulkee kehityksen kärjessä. Laajentamalla valikoimaa ja palveluita haluamme palvella asiakkaita paremmin ja kokonaisvaltaisemmin kuin muut alan toimijat.

Asiakaslähtöisyys, innovatiivisuus ja ammattitaito kuvaavat yrityksemme kulttuuria. Vuodesta toiseen haluamme lunastaa paikkamme osaavana ja laadukkaana kivialan ammattilaisena. Rakkaudesta kiveen.